Страхувам се за живота си и сигурността на семейството ми. Това каза

...
Страхувам се за живота си и сигурността на семейството ми. Това каза
Коментари Харесай

Заплашват приятелка на обезобразеното от Георги момиче, страхува се за себе си и семейството си

Страхувам се за живота си  и сигурността на фамилията ми. Това сподели пред Радио Стара Загора Моника Маринова, която беше застрашена в обществените мрежи поради позицията ѝ по случая с нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора.
Прочетете още
От 13 години Моника познава фамилията на потърпевшата и беше повода майката Ивелина да даде гласност на случая от 26 юни. Тя призова всички, които са получили сходни заплашителни известия,   да алармират в полицията.

„ Бях предизвестена какво пиша по отношение на обезобразеното момиче, тъй като в противоположен случай ще ме преследва бяло БМВ. Подадох сигнал, бях разпитана, образува се досъдебно произвеждане, направена беше експертиза на телефона ми.  Мъжът беше арестуван  , само че дали е истина или не, разбрах, че по негови думи, профилът му в обществените мрежи, бил хакнат.

Моят въпрос е - в случай че не е бил той,  кой ме е заплашил през непознат профил?  Факт е, че в обществените мрежи има доста поръчки, квалификации, обиди, по тази причина приканвам всички-  подайте сигнал,  ако сте застрашени като мен. Вчера имах възприятието, че сме в някакъв филм, с тази разлика, че две фамилии сме основните герои в него “, сподели 40-годишната жена.

Моника Маринова е повода казусът с нарязаното момиче да придобие необятен публичен отзив, а майката Ивелина да опише за първи път историята пред Радио Стара Загора.  

Късно нощес,ръководството на “Мини Марица-изток ”, където работи мъжът, отправил заканите,  го  в профил от работа.

Ръководството на “Мини Марица-изток ” ЕАД изрично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов по отношение на случая с потърпевшото момиче. Със заповед на шефа на Рудник “Трояново-север ”  Виктор Костов е отхвърлен от работа до изясняване на всички условия ", оповестиха от компанията. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР